Tribe of the Ancestors – Ouder-Kind weekend 7&8 mei

Een weekend voor verbinding – met elkaar, met de natuur, met prehistorische voorouders.

Leer hoe je het beste kunt samenwerken om vuur te maken. Ontdek wat er allemaal nodig is om een stam van voedsel, warmte en verhalen te voorzien. Sta met je blote voeten in het gras, met het licht van de maan op je gezicht, en de warme handen van je stamgenoten in de jouwe. Deel verhalen om het vuur, en ontdek opnieuw wie jouw familieleden zijn!

ouder kind weekend prehistorisch leven tribe of the ancestors voorouders natuur kamperen utrecht nieuwegein

Op zaterdagochtend kom je om half 10 aan. Je hebt alle tijd om je tent op te zetten, de andere deelnemers te ontmoeten, en alvast het terrein te verkennen.

Rond 11 uur begint het programma. Gedurende de dag zijn er workshops en gezamenlijke activiteiten. Alles in prehistorische sfeer – denk aan werken met vuursteen, het maken van een prehistorisch amulet of met een vuurboog je eigen vuurtje stoken. Bovendien heb je genoeg tijd om ‘op jezelf’ te zijn en te genieten van de prehistorische sfeer. Het ‘officiële programma’ ronden we rond 7 uur ‘s avonds af. Daarna ben je welkom om rondom het vuur samen te komen, of lekker in je bedje te dromen van alles wat je die dag hebt meegemaakt.

De zondagmorgen doen we rustig aan, en begint het programma rond 10 uur. Gedurende de dag zijn er weer verschillende activiteiten. In de middag vinden de spectaculaire Preo Games plaats, waarbij kracht, slimheid en snelheid op de proef worden gesteld, en samenwerking je winkansen vergroot! We sluiten de dag gezamenlijk af, en rond 4 uur ‘s middags is het weekend ten einde.

Voor wie is dit weekend geschikt?
Ouders met kinderen tussen 8 en 13 jaar. Kinderen vanaf 6 jaar zijn welkom.

Leave a Comment

Your email address will not be published.